>

Deceuninck-Gruppe

Deceuninck Gruppe принадлежи към топ 3 производителите на профилни системи за прозорци и строителни продукти от PVC в Европа и работи активно в 91 държави. 3.700 служители са част от компанията. Deceuninck е регистрирана на фондовата борса „Евронекст“ и за 2016 год. от приходи е спечелила 680,9 милиона евро в световен мащаб.

Deceuninck разчита на екологично съобразното строителствоНа базата на основните технологии за екструдиране на PVC и патентования материал Twinson създаваме иновативни продукти за прозорци и врати, конструкции за тераси и градини, облицовки за фасади и покриви, както и такива за интериора. Нашите решения са непреходни и с елегантен дизайн и същевременно имат отлична оценка на жизнения цикъл.

Продуктите ни помагат не само за изграждането на екологично съобразен дом. Те също така са проектирани и създадени в съответствие с философията ни за затворен цикъл на работа, така че издържат над 50 години и в края на полезния им живот са напълно рециклируеми и е възможно да се използват отново.

Deceuninck Gruppe е разпръсната в пет региона: Северозападна Европа, Югоизточна Европа, Централна и Източна Европа, Турция и САЩ. Заедно с десетте си предприятия и трите производствени обекта Централна и Източна Европа е съществена част от компанията под продуктовото име Inoutic.

inoutic-tochterunternehmen-Deceuninck-standorte-(1).jpg