>

Тераси Twinson

С иновативните ни и индивидуални решения позволяваме на Вашата мечтана градина да се превърне в реалност и се грижим за дълготрайната Ви наслада и истинското Ви лятно удоволствие. Настилките ни от дървонапълнен полимерен композитен материал Twinson, които са лесни за поддръжка и издръжливи, са идеални също и за веранди, пространства около басейни, балкони, тераси на покрива и градински пътеки. Асортиментът ни се допълва от подходяща система за плътни огради.

Тераси от Twinson (WPC )

Три терасни системи с различни варианти за настилка с изискан дизайн откриват пред Вас всички възможности за невероятно оформление на външните Ви площи на къщата Ви, апартамента, офиса.

уединение

Системите за плътни огради от Twinson предлагат визуална, приветлива, цялостна защита на външните ви пространства и се вписват с подходящ дизайн във всяка среда.

Коя настилка Ви подхожда най-много?

Лесно почистване, издръжливост и приветлив вид – тези аргументи убеждават собственика на градината и планиращия проекта при избора на настилки. Ето защо модерните и устойчиви подове, наподобяващи дърво, са първият избор за огретите от слънце къща, апартамент, офис.

Настилките от патентования материал Twinson са съставени от дърво и пластмаса, като по този начин изглеждат напълно естествено и се усещат също толкова топли колкото дървен материал. В зависимост от изискванията и използването на терасата има различни видове настилки с разнообразни повърхностни покрития в множество различни цветове.

От друга страна, ако търсите особено устойчива и здрава тераса на разумни цени, трябва да заложите на настилки с пластмасов покриващ слой. Този вид защитен слой предотвратява проникването на петна на повърхността, така че почистването е изключително лесно.

Изберете подходящата за Вас терасна система!

 

Лесни за почистване настилки за тераси от Декьонинк

Както настилките за тераси от Twinson, така и тези с пластмасов покриващ слой имат няколко предимства спрямо дървените настилки за тераси: те са изключително здрави, устойчиви на неблагоприятни метеорологични условия и лесни за поддръжка. Досадното боядисване отпада, тъй като цветовете се запазват в продължение на много години. Поради факта, че настилките са без трески и цепнатини, можете съвсем спокойно да се разхождате боси по терасата на Вашата къща, апратамент, офис.

Почистването на този вид терасисе извършва много лесно с не много силна смес от вода и домакински почистващ препарат или със специално разработения за Twinson почистващ препарат Terrace Cleaner и мека четка. При необходимост може да се използва и пароструйка. Моля, спазвайте и специалните указания за почистване на терасни системи от Twinson.