>

За нас

Декьонинк е един от водещите европейски производители на енергийно-ефективна PVC дограма за прозорци, врати и ролетни щори. Портфолиото ни от продукти се допълва също и от терасни системи, както и от облицовки за фасади и покриви от дървонапълнен полимерен композитен материал Twinson и PVC. Нашите продукти не само са рециклируеми, но все по-често самите те се произвеждат по най-съвременните технологии за рециклирано PVC. Затова използването на естествени ресурси дълъг период от време е важно за нас!

Нашата компания

Самото име на компанията казва каква е нашата идея – ние свързваме вътрешната (In) част от сградата с външната (Out) благодарение на продуктите ни, стандартите по отношение на качеството, функционално

Нашата философия

Основните ценности, които ние от Декьонинк следваме, са честност, ефективност и предприемачество. Разбира се, ние също сме наясно с отговорността си към околната среда.

История

1956 Нашите основатели, братята Ангер, започват да предизвикват коренна промяна с индустрията, свързана с пластмасовите изделия, с техните идеи за визия. На днешното местоположение някога са започнали

Декьонинк по света

Продуктите на Декьонинк са налични в много държави. Мениджърите ни по продажбите и дистрибуторите ни с удоволствие ще Ви помогнат при всякакви въпроси.

Deceuninck-Gruppe

Deceuninck Gruppe принадлежи към топ 3 производителите на профилни системи за прозорци и строителни продукти от PVC в Европа, работи активно в 91 държави и има 3600 служители.