>

Нашата компания /

Кои сме ние?

Декьонинк е един от водещите производители в Европа на висококачествени PVC системи за прозорци и врати, стенни и покривни облицовки, както и за проектиране и озеленяване на тераси.
 
Ние свързваме вътрешните и външните части на всякакви видове сгради със съвременни технологии за прецизност, които определят стандарти по отношение на качество, функционалност и надеждност. Това, което ни отличава, е креативността на нашите инженерни решения. Нашият успех се крие в това, че правим обикновените неща, необикновено добре.
 
Декьонинк GmbH е дъщерно дружество на белгийската Deceuninck Group, което със своите клонове в над 75 държави има глобална мрежа в областта на обработката на пластмаси. Декьонинк е основана през 1956 г. като компания за преработка на пластмаса под името Kunststoffwerke, Gebr. Anger in Bogen. През 1985 г. компанията поема името Thyssen Polymer GmbH, KUNSTSTOFFTECHNIK, а през 2007 г. е преименувана на Декьонинк GmbH.¨

 

Нашата компетентност /

Резултат от дългогодишен опит

Ние можем да погледнем назад към повече от 50 години опит в сектора на пластмасите. Нашата фабрика в Bogen обхваща цялата верига – от проекта за дизайн и развитие до екструдиране и рафиниране.
 
Чрез интензивна изследователска работа и дългогодишен опит, ние сме в състояние да представим иновативни решения, както и нашия нов композитен дървен материал – PVC Twinson. С всички наши строителни продукти е лесно да се борави, да се монтират и не изискват практически никаква поддръжка.
 
Ние помагаме на нашите клиенти да създават свой индивидуален стил и да реализират мечтите си. Превъзходното съчетание на неподвластен на времето дизайн и дълъг живот на продукта гарантират живот за повече от 50 години. Ние разчитаме на дългосрочни партньорства, както и на взаимното доверие с цел създаване на здравословна и устойчива околна среда за нашите клиенти и за нашите служители.

Най-високото качество /

Най-високото качество

Стимулите за концепцията на нашите продукти са взети от областта на дизайна, архитектурата и екологията. Официалните стандарти за качество са само минимални изисквания, а те всички са изпълнени с продуктите на Декьонинк.
 
Нашата цел е не само да задоволим изискванията на сегашните ни клиенти, но и на бъдещите.
 
Продуктите на Декьонинк преминават през редица тестове за мониторинг на здравината на материала, точността, производствената толерантност и качеството на завършения продукт. Използвайки цифрови 2D и ръчни 3D измервания, ние непрекъснато проверяваме качеството. Известните на национално и международно равнище институти по тестване потвърждават оптимизираната издръжливост, безопасността, енергийната ефективност и дизайна на Декьонинкпродуктите – стандарт, който е представляван от марките за качество на Декьонинк.

Нашият подход /

Устойчивост и пригодност за бъдещето

Ние помагаме на нашите клиенти да създадат устойчив, изключително енергийно ефективен дом. Нашите продукти са лесни за поддържане и трайни, с отлични топлоизолационни стойности. Екобалансът на всички нашите продукти е безупречен и те са 100% рециклируеми в края на експлоатационния си живот.
 
Като наш доброволен ангажимент ексклузивно произвеждаме прозоречни профили с безоловни стабилизатори на цинкова и калциева основа. Също така предприемаме активни действия в областта на рециклирането на PVC прозорците. Като член учредител на инициативата Rewindo GmbH, Декьонинк е поела ангажимент за увеличаване на квотата за рециклиранe na пластмасови строителни компоненти и интензивно насърчаване на отговорно и устойчиво развитие с PVC.