>

PVC щори PROtex

Подобрете качеството си на живот и се възползвайте от невероятната защита срещу атмосферните условия, крадците и любопитните съседи! Различни размери на кутиите, широка гама от цветове, подходящи за употреба с всички познати прозоречни системи както в стари, така и в нови сгради: PROtex Ви улеснява да направите правилния избор, без да се налага да жертвате добрата защита.

Възползвайте се от простотата на управление на леките ПВЦ щори чрез въже, прибиращо се в табакера, манивела или мотор, за да запазите топлината в помещението при ниски външни температури или да предотвратите прекомерното затопляне на къщата, апартамента или офиса през някой горещ летен ден. Много по-добрите топлоизолационни стойности, в сравнение с алуминиевите щори допринасят за енергийно-ефективно строителство и за значително спестяване на разходи за отопление. 

Специалист в близост до Вашето местоположение с удоволствие ще Ви посъветва!

Технически спецификации

 • Различни размери на кутиите
 • С възможност за открит монтаж на прозореца или за скрит монтаж
 • Наличен е вариант за фасадни ПВЦ щори
 • Различни възможности за управление: с въже, манивела или мотор
 • Широка гама от цветове, подхождащи на всички познати прозоречни системи
 • С или без защита срещу насекоми
 • Възможно е защитата срещу насекоми да бъде допълнително поставена.
 • Стабилен монтаж на елементите към ПВЦ дограмата чрез използване на здрави стоманени планки
 • Сигурен, бърз и евтин монтаж на кутията върху рамката посредством клип адаптер
 • Коефициентът на топлопреминаване Usb покрива изисквания, заложени в DIN 4108 (Usb ≤ 0,85 W/m2K), със стойности до 0,76 W/m2K.
 • Температурният фактор fRsi ≥ 0,7 за избягване на образуването на конденз и плесен по ПВЦ щорите също покрива изискванията на DIN стандарта.
 • Напълно изолирани хоризонтални ламели чрез голямо четково уплътнение
 • Патентован ролетен вал, монтиран в сачмени лагери
 • Капак за инспекция или ремонт: закрепване без винтове, инспекцията е възможна отдолу и отзад
Прочетете повече

Кутия за ролетни щори PROtex

Кутиите за ролетни ПВЦ щори от серията PROtex са с модерен и изчистен дизайн и се предлагат на конкурентни цени. Голямото разнообразие от цветове, което предлага системата на Декьонинк, дава свобода за индивидуално оформление. Малката височина на кутиите позволява те да се превърнат в ненатрапчиво допълнение към почти всяка фасада на къщата, апартамента или офиса.

С 5 различни размера кутията за ролетни ПВЦ щори PROtex Ви предоставя оптимална гъвкавост за всички видове дограми с максимална височина на елемент от 3,15 м.
Кутия за ролетни щори PROtex

Кутия за ролетни щори за скрит монтаж PROtex

Кутиите за ролетни ПВЦ щори могат да бъдат напълно интегрирани във фасадата. Кутията за ролетни ПВЦ щори за скрит монтаж PROtex е налична в 2 размера с максимална височина на елемент от 3,15 м.
Кутия за ролетни щори за скрит монтаж PROtex

Фасадни щори PROtex

Фасадните ПВЦ щори са филигранната алтернатива на ролетните. С фасадните ПВЦ щори можете да насочвате дневната светлина според Вашите нужди и същевременно да защитите личното си пространство. PROtex предлага решение за интегриране на фасадни ПВЦ щори, което е съвместимо с всички познати ламели / ПВЦ или алуминиеви /за фасадни ПВЦ щори.
Фасадни щори PROtex

Система за цветове на Декьонинк /

Индивидуални цветове за всеки вкус

Цветните ПВЦ прозорци внасят творчески акцент и оказват съществено влияние върху визията на фасадата на къщата, апартамента или офиса. 
Със своя широк набор от декори Декьонинк предлага почти безгранични възможности за оформление. По този начин новопостроените сгради или тези, които са реновирани, могат да бъдат изработени напълно индивидуално и може да се придаде съвсем нова визия на техните фасади.

Цветовете на нашите ПВЦ прозорци са групирани по архитектурни стилове, като така улесняваме максимално Вашия избор, който да бъде напълно според личните Ви предпочитания.

Модерни цветове

Модерните сиви тонове са с елегантна перлена структура и придават изискан акцент на архитектурния дизайн.

Архитектурни цветове

Визията на висококачествените цветове, наподобяваща алуминий, и изисканите сиви нюанси придават на фасадата изключителна елегантност.

Класически цветове

Нашите най-продавани цветни декори отлично допълват архитектурата на жилищни и на административни сгради и са подходящи както за ново строителство, така и за проекти за саниране.

Вечни цветове

Вечни цветове внасят цветни акценти върху фасадата на сградата посредством непреходни и красиви цветове с несиметрични дървесни шарки.

Традиционни цветове

Топлите дървесни декори, придаващи естествена визия с фино оформени несиметрични дървесни шарки, допълват перфектно както традиционни, така и модерни архитектурни стилове.

Съвети и факти