ПВЦ Входна врата: Красота и безопасност за вашия дом

Входната врата на една сграда оставя първото и най-важното впечатление. Със системите за входни врати на Декьонинк, вие може да поставите акцент на вашето жилище. Различните дизайни и богатият избор от цветове ви дават на практика неограничени възможности за проектиране на входа на дома. Металните укрепвания в ъглите пък правят вашата врата изключително стабилна и сигурна.

Входна врата Eforte

Висококачествената входна врата от ПВЦ с дълбочина на профила от 84 мм впечатлява с особено стабилна и солидна конструкция, перфектен коефициент на топлопреминаване до U = 0,8 W/m2 K и изискан дизайн. Опционално тя може да бъде изработена с допълнителен съвременен панел, който прави вратата да изглежда като отлята.

Входна врата Prestige

Системата за входни ПВЦ врати Prestige е оптимално балансирана: тя има много добър коефициент на топлопреминаване до U = 0,9 W/m2 K, който е над средното ниво, изключителна устойчивост и много солидна конструкция на рамката.

Входна врата Arcade

Доказалата се отдавна особено елегантна входна врата Arcade предлага комфорт и сигурност, отговарящи на духа на времето, и със своите 20-градусови скосявания и безброй варианти за декори и цветове се вписва хармонично в най-различни архитектурни стилове.

Различни дизайни и цветове за входни врати от ПВЦ

ПВЦ входната врата е своеобразен творчески център на всяко входно пространство. Според архитектурата и индивидуалните предпочитания входната врата формира визията на даден апартамент, къща, офис и е първото нещо, което жителите и гостите виждат. Затова е важно системата да отговаря на всички Ваши очаквания:
 

 • Възможности за индивидуално оформление - богат избор от бели или цветни профили на конкурентни цени
 • Невероятен дизайн
 • Оптимална защита срещу неблагоприятни метеорологични условия и шум
 • Висока устойчивост, дълъг живот, лесна изработка и монтаж и защита срещу крадци
 • Много добри топлоизолационни стойности
 
Много важно също е и качеството на материалите и изработката, тъй като ПВЦ входната врата е подложена на много големи натоварвания. Тя трябва да функционира абсолютно надеждно. Входните врати на Декьонинк от ПВЦ предлагат всичко това и освен това впечатляват с много високи стандарти за качество и възможности за индивидуален дизайн.

Входните врати и страничните входни врати на Декьонинк могат да бъдат изработени в различни форми, дизайн и цветове. Те могат да бъдат снабдени с всички налични на пазара ПВЦ стъклени и алуминиеви панели и елегантно подчертават архитектурния стил на новите сгради. Те също могат да бъдат безпроблемно интегрирани във фасадите на стари сгради, използвайки различни методи за монтаж.

 Входни врати от ПВЦ – стабилни, сигурни и с нисък праг

 • Входните ПВЦ врати са доказано качествени, като разполагат с приблизително 100 000 цикъла на затваряне и отваряне, съответстващи на 20 години експлоатационен живот.
 • Устойчивостта на рамката към деформиране и стабилността ѝ могат да бъдат допълнително повишени с използването на стоманено подсилени ъглови скоби.
 • Има възможност входните ПВЦ врати да бъдат снабдени с многоточково заключване и специални приспособления за постигане на много високо ниво на защита срещу крадци в съответствие с DIN-ENV 1627.
 • Всички наши входни ПВЦ врати изпълняват изискванията, заложени в последния Регламент за пестене на енергия ENEV 2014.
 • Живот без бариери: универсално съвместимият алуминиев праг от едва 20 мм намалява риска от спъване и благодарение на плоския си дизайн прави възможен живота без бариери.
 • Добрата топлоизолация е възможна чрез термично разделяне (интегрирани пластмасови ленти).