>

Профили за ПВЦ прозорци

Нашите профили за ПВЦ прозорци и врати на тераси са оптималното решение на всички изисквания в новопостроени и стари сгради или при модернизиране.Декьонинк предлага много и различни системи и дизайни във всички класове ПВЦ дограма Всички те са прецизно изработени и са изключително енергийно-ефективни. ПВЦ прозорците впечатляват със своя дълъг живот, иновативност и трайност, широка гама от цветове и лесен монтаж.

СИСТЕМИ ELEGANT

Elegant включва 5 дизайна на крила за всеки вкус и стил: Infinity (в 2 варианта), Abstract, Origin и Grando. Тя e система с отлична топлоизолация и екологично чисти профили.

СИСТЕМА ELEGANT 115

Системата Elegant 115 е разработена с мисъл за традиционната нидерландска архитектура, с внимание към непреходния външен вид и оптимални параметри на топлоизолация.

СИСТЕМА ELEGANT GRANDO

Elegant Grando е с традиционен дизайн, който показва многофункционалността на гамата Elegant. С подчертан фалц и каса от 84 мм, моделът е идеален както за ремонт, така и за ново строителство.

СИСТЕМА VISION

Система Vision е 5 камерна система с двойно уплътнение, каса с дълбочина 76 мм и дълбочина на крилото 80 мм. Напълно интегриран със серията Elegant