>

Профили за ПВЦ прозорци

Нашите профили за ПВЦ прозорци и врати на тераси са оптималното решение на всички изисквания в новопостроени и стари сгради или при модернизиране.Декьонинк предлага много и различни системи и дизайни във всички класове ПВЦ дограма Всички те са прецизно изработени и са изключително енергийно-ефективни. ПВЦ прозорците впечатляват със своя дълъг живот, иновативност и трайност, широка гама от цветове и лесен монтаж.

Elegant - дизайнерският прозорец с превъзходна технология

Уникална нова разработка с дизайн, отличен с престижни награди, който отговаря на всички изисквания за топлоизолация, минималистичен външен вид и екологичност.

Eforte – висококачествена система за дограми с дълбочина на профила от 84 мм

Модерна ПВЦ прозоречна система от високия клас, която не прави компромис по отношение на качеството и топлоизолацията и чиято рамка притежава отлични изолационни стойности.

Presitge – перфектно балансирана система за дограми с дълбочина на профила от 76 мм

Висококачествена ПВЦ прозоречна система, която предоставя перфектен баланс между екологичност, дизайн и функционалност, като по този начин отговаря на високите изисквания, поставени от съвременното строителство.

Arcade – 5 камерна система за ПВЦ дограми, отговаряща на всички стандарти, с дълбочина на профила от 71 мм

Усъвършенствана ПВЦ прозоречна система, която е много качествена и предлага добро съотношение цена-ползи, за да отговори на всички изисквания за стандарт по отношение на съвременните условия на живот във вашата къща, апартамент или офис.