>

Висококачествени облицовки за фасади от PVC

Малко или много фасадата представлява обвивката на дадена сграда. Тя предпазва от неблагоприятни метеорологични условия, UV лъчи и помага да се пести енергия. Със своя дизайн тя също така формира характера на Вашата сграда. Красивата и функционална облицовка на Декьонинк е изключително лесна за поддръжка благодарение на своето висококачествено филмово покритие. Палитрата от цветове е адаптирана спрямо прозорците и вратите на Декьонинк.

Специалист в близост до Вашето местоположение с удоволствие ще Ви посъветва!

Технически спецификации

 • Облицовка от PVC твърда пяна (рециклирано PVC), подобна на застъпващи се дъски, с допълнително екструдирано покритие от PVC с дебелина 0,5 мм
 • Профили с дължина от 6 м и ширина от 150 мм
 • Възможност за съчетаване със системи за топлоизолация – спестяващи енергия и разходи
 • Висококачествено филмово покритие в 30 декора
 • Бърз монтаж – както вертикален, така и хоризонтален
 • Закрепване с болтове
 • Скрито закрепване
 • Система за присъединяване тип зъб-жлеб – успоредно подреждане на фасадните елементи от само себе си
 • Възможност завършващите профили да са в същите цветове като фасадните елементи
 • Различни абсолютно точно пасващи завършващи профили
 • Красив дизайн благодарение на широкия V-образен отвор и леко извитата форма на фасадните елементи
Прочетете повече
Технически спецификации

Здрави и красиви

Нашите висококачествени PVC облицовки за фасади се изработват от PVC твърда пяна от рециклирано PVC, като се поставя и допълнително покритие от PVC. По този начин те стават изключително здрави и лесни за поддръжка. Красивият дизайн впечатлява с широк V-образен отвор и леко извита форма на фасадните елементи.
В съчетание със система за топлоизолация може да се постигне по-висока степен на изолация, което, от своя страна, показва, че фасадните облицовки от PVC могат да доведат до намаляване на разходите за енергия.

Здрави и красиви

Хоризонтален и вертикален монтаж

Затворените облицовъчни профили от PVC могат да бъдат поставени както хоризонтално, така и вертикално, като внасят приятни за окото акценти благодарение на гладката си и красива повърхност. Завършващите профили от алуминий се вписват хармонично в цялостната визия, тъй като те могат да бъдат изработени в цветовете на фасадните елементи. Освен това са налични и специални завършващи профили за покриване на вертикалните шевове в зидарията и на шевовете, позволяващи движението на елементите на конструкцията вследствие на температурни промени, смаляване и др.

30 различни цвята

Облагородяването се осъществява чрез филмово покритие, което е налично в 30 различни цвята – от естествени дървесни несиметрични шарки, през цветни декори, чак до металически декори. По този начин се поставят приветливи акценти на фасадите, които впечатляват с гладката си и красива повърхност. И сега най-хубавото: много от цветовете са идентични с рамките на Декьонинк прозорците и вратите, за да има възможност да се получи хомогенна визия.

inoutic-fassade-premium-pvc-farben-01.jpg
Всички цветове

Съвети и факти