>

Фасадни облицовки

Облицовките за фасади и покриви предпазват сградата от неблагоприятни метеорологични условия и прибавят приятни за окото акценти, подчертаващи индивидуалния архитектурен стил. Налични са профилни системи, изработени от патентования дървонапълнен полимерен композитен материал Twinson, от алуминий или от висококачествено PVC.

Висококачествени облицовки за фасади от Twinson

Особено естествено изглеждащата повърхност, сякаш изработена от дърво, притежава изключително приятна визия със своите три налични прекрасни цвята, но тя е също така и забележително устойчива, удобна за поддръжка и лесна за монтиране.

Висококачествени облицовки за фасади от алуминий

Висококачествените облицовки са налични във всички цветове по RAL системата и всички специални цветове и могат да се използват както за новопостроени, така и за реновирани сгради.

Висококачествени облицовки за фасади от PVC

Елегантната и функционална облицовка е изключително лесна за поддръжка благодарение на висококачественото си филмово покритие. Палитрата от цветове е адаптирана спрямо прозорците и вратите на Декьонинк.

Стандартни облицовки за фасади от PVC

Стандартната система за облицовка на фасади от висококачествени PVC профили е идеалната защита за всякакви видове сгради. Налични са различни цветове и ширини на профила, позволяващи индивидуално оформление.